Kristen arabisk påskekonference i Aalborg

I en tid, hvor medierne er fyldte med beskrivelser af arabiske uroligheder indbyder den kristne, arabiske del af Missionsforbundets Kirke i Aalborg, Bethaniakirken, til konference i påsken med vægt på kristne livsværdier.

Tarek Freiwat, kristen araber fra Aalborg

Temaet for konferencen er Jesus lever.
Tarek Freiwat, der er leder af den kristne, arabiske del af menigheden, fortæller, at der er inviteret kristne arabere fra flere europæiske lande, og som taler er indbudt den arabiske pastor Safwat Ibrahim, der kommer sammen med en arabisk lovsangsgruppe fra Hamburg.
Gudstjenesterne vil blive afholdt på arabisk, og Tarek Freiwat håber, at mange arabiske indvandrere vil komme til konferencen, der finder sted søndag aften 16. april med påskefest med fællesspisning, og mandag aften 17. april.
– Bjarne Nederby Jessen