Å-festival 2006

Mange spændende navne på årets Å-festival i pinsenOm mindre end en måned slår Å-festival dørene op til et brag af en pinseweekend!

Danske Silje synger søndag aften – underholdningsgaranti!

Det sker fra fredag den 2. juni til mandag den 5. juni. Ligesom de foregående år er der mange kendte elementer, blandt andet TalentMaskinen der løber af stabelen fredag aften, sport om lørdagen og de festlige gudstjenester både søndag og mandag.

Finland er repræsenteret af poprockerne Paddington

Musikalsk byder Å-festival på en bred vifte af god musik: Lørdag aften kommer finske Paddington; et band der med melodiøs pop/rock med garanti vil få teltdugen til at lette.
Søndag aften byder vi velkommen til canadiske Downhere – og nej, du har læst rigtigt – der står ikke Jaci Velasquez… Hun var af private årsager nødt til at melde afbud… Men med et solidt band som Downhere til at tage søndagens koncert er vi ikke i tvivl om, at teltdugen også vil lette denne aften!
Af danske navne har vi inviteret Hans Jørn Østerby; han har valgt at fejre sit 25 års jubilæum sammen med os – og sammen med et gedigent band bliver det en overdådig åbningskoncert fredag aften!
Derudover skal vi lægge øre til Silje søndag aften, og også missionshuset sprænger alle rammer både lørdag og søndag med koncerter med dygtige bands.
Temaet for årets festival handler om at holde fast. At vi som kristne må hjælpe hinanden til at holde fast ved Gud og hans ord, og at stole på, at Gud også holder os fast hos ham. Vi vil med årets festival gøre vores til, at du som festivalgæst må opleve dig selv som fastholdt, både musikalsk og åndeligt!

– Tore