Gratis gospelkoncert med nu:praise i Kolding

Koncerten, som afholdes på Godset i Kolding 5. juni kl. 19:00, vil byde på bandets egne sange samt kendte internationale lovsange.Det vil blive en lovsangsfest med begejstring og gang i den. Der vil være god lyd, flot lys og tekster på storskærm.

Vigtigst af alt har vi fået mange vidnesbyrd fra mennesker, der har mødt Gud gennem vores musik, siger nu:praise

Godset er i fagmagasinet ”Musikeren” blevet kåret til det bedst lydende spillested i Danmark. Derudover er det et hyggeligt og atmosfærefyldt rum. nu:praise’s sange bygger på den danske lovsangstradition, men fornyer genren med nye rytmer og lyde – hørt på hitlisterne.
– Tekstmæssigt priser vi Gud, for den han er. Beder om at få hans længsel, passion og hjerte. Vi forventer, at Gud kommer til stede, når vi tilbeder ham, fortæller bandet.
Sangerne på scenen vil være Maria Kristensen, Jonathan Prothero, Tenna Olsen, Samuel Christiansen og Jeanette Høyer. På trommer Hans Rasmussen, på bass Kenneth Friis, guitar Kasper Rasmussen, på keys Peter Bay og på el-guitar Jeppe Lund.
nu:praise har én udgivelse fra 2005 ”nu;praise – one” på samvittigheden. Den sælger godt og har høstet gode anmeldelser.
– Tore