Israelsk journalist fra Den Kristne Ambassade besøger Danmark

Når de kristne hjælper jøderne, chokerer det jøderne. For de sidste 2.000 år har de næsten kun mødt ondt fra såkaldte ’kristne’.

Doron Schneider er en erfaren journalist og en del af ledelsen af Den internationale Kristne Ambassade i Jerusalem

Det fortalte Doron Schneider i et interview i Udfordringen sidste år (uge 46), hvor han også besøgte Danmark.
Nu kommer Schneider igen for at tale i en række byer om forholdene i Israel.
Doron Schneider (38), der selv er jøde, er pressechef i Den Internationale Kristne Ambassade i Jerusalem, der udfører et stort hjælpearbejde for at fortælle jøderne, at troende kristne ikke er deres fjender.
Efter at have afsluttet sine tre års militærtjeneste arbejdede Doron som journalist for avisen Israel-Today, som han var med til at stifte.
Han arbejdede også et år som fotograf for Israels største avis ”Yediot Achronot”.

Jesus-troende jøde

Doron er, til forskel fra flertallet, Jesus-troende jøde. Han har været aktiv i en af de største ledende messianske menigheder i Jerusalem.
Han er i dag aktiv i menigheden Ma’ale Adumim i Judæas bjerge lige udenfor Jerusalem med sin hustru Tsiona og deres tre børn.
I år 2000 blev Doron en del af ledelsen af Den Internationale Kristne Ambassade i Jerusalem, hvor han arbejder med publikationer og rejser som international taler.

Journalist i marken

Med sin erfaring som journalist i marken og sit kendskab til den politiske og militære situation i landet Israel samt sin bibelkundskab taler Doron med viden om mellemøstlige emner. Han kommer til Danmark og kan høres følgende steder: Torsdag den 8. juni er der frokostmøde i København, Evangeliekirken, Worsaaesvej 5. Samme dags aften er han i Folkekulturhuset Rebbølcentret, Vollerupvej 45.
Fredag den 9. juni er han i Horsens. Søndag formiddag taler han i Odense i Apostolsk Kirke på Thorsgade 40.
Mandag aften den 12. juni kan man høre ham i Slagelse Kristent Center, Stenstuegade 10. Dette møde kræver dog tilmelding.
Henri.