Kristen forening for mænd fylder 10 år

DFM (Det For Mænd) fejrer, at foreningen har eksisteret i 10 år og inviterer til møde med titlen: ”Ar efter far”.

Poul Dalgård taler om fædre

Det sker lørdag 13. maj til en brunch på Frederiksberg. Her vil foreningens formand Poul Dalgård tale om ”fædre, og hvilken betydning de har”.
– Alle mænd lever i dag et liv, som er påvirket af deres far. Vi kan ikke komme uden om, at vore fædre har haft en stor betydning for os alle. De fleste har gode oplevelser, nogen har dårlige minder. Det kan skyldes flere ting. Måske har han ikke været der, han er måske smuttet. Måske interesserede han sig mere for noget andet end dig, måske var han ekstremt stærk og svær at nå? I hvert tilfælde lever mange mænd med ar efter far. Det, det handler om for mænd i dag, er at få lægedom, komme videre og at bryde den onde cirkel, forklarer Poul Dalgård.
På mødet vil der være flere indlæg omkring emnet, og deltagerne vil bl.a. få værktøjer til at komme videre med deres eget liv og til at hjælpe andre i samme situation.
– Tore