Kristen friskole i nye lokaler

Nordjyllands Kristne Friskole, (NKF), er i påsken flyttet til nye og større lokaler på Thistedvej. Det tidligere Håndarbejds Seminarium blev klar til indflytning på kun 14 dage efter overtagelsen d. 1. april, så eleverne tirsdag d. 18. april kunne tage deres nye skole i øjesyn. NKF inviterer til officiel indvielse lørdag d. 20. maj kl. 11–13
NKF startede for snart 6 år siden i tidligere fagforenings-lokaler på Skansevej 7 i Nørresundby. Der har været meget trangt de sidste år. Da skolen sidste år fik en større pengegave, blev det pludselig realistisk at se på den gamle folkeskole på Thistedvej, som på alle måder er ideel for Nordjyllands Kristne Friskole.
De ca. 50 elever nyder i fulde drag at have rigelig plads til undervisning og leg, ligsom skolens SFO også har fået mere luft under vingerne.
– Tore