Mange pilgrimsvandringer i Danmark i sommermånederne

Der arrangeres pilgrimsvandringer flere steder i Danmark i de kommende uger og måneder, og en oversigt kan findes på Internettet.

Den smukke Sæby kirke er udgangspunkt for en pilgrimsvandring 10. juni

Pilgrimsvandring i Sæby 10. juni er et eksempel på et sådant arrangement:
Dagen begynder i Sæby Kirke med en kort andagt. Derfra går deltagerne ad stier og veje gennem Sæbygård Skov og Nellemanns Have til Understed Kirke, hvor der holder middagsrast. Her er der mulighed for at se den hellige kilde, som sagnet fortæller har helbredende egenskaber.
Efter en kort andagt i kirken returneres til Sæby, hvor stranden følges det sidste stykke. Turen slutter med en andagt i Sæby Kirke. Der vil blive bragt kaffe og the ud i middagspausen, og tilmelding ikke nødvendig.
Se oversigten over sommerens pilgrimsvandringer her:
http://www.pilgrimsvandring.dk/arr.htm
– Tore