Nyt kirke-netværk holder sommercamp i Thisted

En ny kristen sommercamp bliver en realitet den 26.-30. juli i Thisted. Det er en bibelcamping med forkyndelse, lovsang og dans, workshops, børne og ungdomsarrangementer. Det foregår i Bibel & Missionscentret i Thisted.
Sommercampen er arrangeret af et nyt dansk kirkenetværk: Connections Danmark (CDK). Kirkerne i dette netværk er Bibel & Missionscentret, Thisted, Kristent Center MidtVest, Holstebro, KirkeCentret, Randers, Ølgod Menigheds Center, Kirkecenter Livets Kilde, Esbjerg, Frikirken i Varde og Din Kirke, Sønderborg. CDK er en del af ICLC, International Christian Leadership Connections, som er et internationalt apostolsk netværk.
Temaet for SommerCamp i Thisted er ”Brændende i ånden”, og vært er pastor Kim Torp fra Bibel & Missionscentret.
– Tore