Transformations-rejsen

Rhonda Hughey står centralt i transformations-bevægelsen. Her fortæller hun om,
hvad der allerede er sket i 700 samfund ud over verden. Rhonda taler i uge 28 på
både Dansk Oase i Odder og Apostolsk Kirkes sommercamp samt Aglow i Kolding.Vækkelse og transformation af samfundet breder sig som en steppebrand tværs gennem alle lande og bringer helbredelse til alle samfundslag.

Rhonda Hughey
Leder af Fusion Ministries, Kansas. Forfatter til bogen Desperate for His Presence – udgivet af Bethany House. Hun er af dansk afstamning.

Mere end 700 samfundsgrupper har oplevet overnaturlig transformation, når Guds nærvær er fejet igennem som en flod!
Vi har aldrig før i historien oplevet Guds nåde og kraft vælte frem på samme måde, som vi oplever det i dag.
Vi lever på det mest spændende tidspunkt i historien!
Deltagerne i denne mægtige bevægelse inkluderer præsidenter, statsministre, militærledere, borgmestre, præster, forretningsfolk og unge voksne – alle bliver ramt de steder, hvor Gud aflægger besøg.

Når kirken bliver ét
– og omvender sig

Transformation af en by er en del af hensigten med Guds frelse og det profetiske løfte, som kommer fra Guds hjerte.
Rejsen begynder, når en forenet kirke i et samfund begynder at vandre i rigtig identitet som Kristi Krop og Brud. Når den får ny åndelig autoritet. Når den vender sig fra sine onde handlinger og påvirker samfundet. Når kirken erkender, at den har til formål at transformere.
Det, vi kalder ’transformation’, er en tilbagevenden til det, Gud oprindeligt havde til hensigt, og det, Jesus lærte os at bede om – at hans kongerige må komme på jorden, som det er i himlen!

Jesus længes efter at
helbrede samfundet

Transformation er nødvendig på grund af den brudthed og den fordærvelse, der har hærget byerne som følge af synd og fjendens (satans) indflydelse.
Jesus længes efter at bringe helbredelse til det enkelte menneske såvel som til hele byer.
Gud giver os sit ord på, at han vil læge, hvis vi tager konsekvensen af vores synd og de brudte løfter overfor Gud, at hvis vi ydmyger os og beder og søger hans ansigt og vender os fra en ond livsførelse, så vil han høre os, tilgive os og helbrede vores land!
Anden Krønikebog 7,14-15 er hans ”opskrift” på transformation og det stærke løfte i Bibelen leves ud i hundreder af samfundsgrupper i alle lande i dag!

Ikke nye programmer,
men Guds nærvær

Byer transformeres ikke gennem programmer, men gennem selve Guds nærvær, ikke bare hans allestedsnærværelse, mens hans håndgribelige nærvær.
Når Jesus slår sig ned i byen, redefinerer han dens virkelighed og ændrer dens omdømme. (Se Esajas 59, 60, 61 og 62).
Han flytter ind på torvet, i skolen, på rådhuset og i hele det sociale system.
Tegn og undere bliver almindelige, og kirken får ny åndelig autoritet. Rejsen hen imod by-transformation er ganske enkelt den ihærdige jagt på Jesu nærvær, først i hans kirke og derpå udøst over hele byen.

Vestens længsel

Vi i den vestlige verden er stadig uden sådant et vidnesbyrd – endnu.
Mange mennesker råber på vækkelse i dag, men lytter Gud til vores råben?
Hvordan kan vi forberede Herrens vej og byde hans nærvær velkommen i vores samfund?

Invitationen

Se, jeg står ved døren og banker på; hører nogen mig og åbner døren, vil jeg gå ind til ham og holde måltid med ham og han med mig. (Johs. Åbenbaring 3,20)
Den invitation blev skrevet til en kirke, som troede, den var rig, men som i virkeligheden var blevet fattig, ynkelig, blind og nøgen.
Kompromitteret, så selv Herren befandt sig uden for døren og måtte banke på for at komme ind!
Vi forstår ikke engang, at vi har efterladt Jesus uden for hans eget hus. Vi er vandret bort fra vores første kærlighed!
Vores åndelige utroskab og løssluppenhed har haft alvorlige konsekvenser både i kirken og udenfor i samfundet.
Eftersom kirken ikke lever tæt sammen med Jesus, er der ikke meget liv eller håb i samfundene i dag.
I Hoseas Bog viser Herren os de frygtelige konsekvenser af et brudt kontrakt-forhold til Gud. Men vi ser også Guds brændende ønske efter at bringe sin brud tilbage og trøste hende, tale beroligende til hende og forny hendes forhold til ham.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Vestens kirkers
åndelige fattigdom

Den åndelige goldhed, den ufrugtbarhed, der hersker i kirken i den vestlige verden, skyldes ikke mangel på planer i kirken, men mangel på Jesu klare og tydelige nærvær blandt sit folk. Hans manifestation af sig selv.
Derfor skal vi følge Bibelens principper og afspejle en levevis, som har vist at kunne tiltrække Guds nærvær.
Vi skal begynde at forberede vores kirker og vores samfund på at være som en bolig for Jesus. Det vil tiltrække hans nærvær på en måde, som vil forvandle vores goldhed til en glædesstrålende livskraft, der reflekterer Guds herlighed og hans sindelag.

Kirken som katalysator
for Guds nærvær

I en kultur, som er i forfald, kan kirken ikke fuldt ud genvinde Guds nærvær i sin midte – hvis ikke den bliver en katalysator for en sand vækkelse direkte fra himlen.
Vi lever i en vigtig time i verdenshistorien. Bibelen lover, at en mægtig udgydelse af Guds herlighed vil komme (se Joels Bog 2). Den vil inkludere både tegn og undere, en høst af sjæle, og at evangeliet vil blive forkyndt til verdens ende (Matt. 24,14).
Vi har et ansvar som Guds folk til at råbe, at han skal fylde vore samfund indtil verdens ende.
Gud inviterer os til fuldt partnerskab med sin søn, mens han lader sin frelseshistorie kulminere.
Når vi siger ja til hans invitation og går gennem døren, vil Jesus føre os ind i vores sande identitet – som hans Brud – ud af vores fangenskab og kompromiser og ind til den forvandlede hensigt med vores liv.

Rhonda Hughey arbejder sammen med bl.a. George Ortis Jr., der er leder af The Sentinel Group som har undersøgt og dokumenteret den „transformation“, der er sket i mere end 700 byer. Der er udgivet fire dvd’er med eksempler på transformationer af byer og samfund.
Kort fortalt handler det om, at kristne bliver så fortvivlede og desperate over tingenes sørgelige tilstand i deres byer og lande, at de går sammen i intens bøn. Og i modsætning til i Vesten – hvor disse transformationer endnu ikke er sket – så omvender de sig. Også fra hedenskab og blodsudgydelser i fortiden, som de aldrig har gjort op med.
Gud bliver nærværende, og der sker utrolige forandringer både på det sociale, økonomiske og moralske område.
Transformation er mere end vækkelse, det er også en genopretning af samfundet.
Fiji-øerne er et eksempel på, hvor Rhonda selv for nylig har bevidnet ufattelige begivenheder, som der snart kommer en dvd om. Her oplevede f.eks. en landsby, at fiskene vendte tilbage fra den ene dag til den anden, flodvandet blev igen drikkeligt, og da myndighederne undersøgte, hvad der dog var sket med det forurenede vand, stødte de på en guldmine under den fattige landsby. Faktisk den største guldforekomst i hele det område af Stillehavet…!
Danmark vil snart opleve en transformation, fornemmer Rhonda Hughey profetisk. For danske kristne er desperate for Guds nærhed i deres land og kirker.
Henri Nissen


Artiklen fortsætter efter annoncen: