Umoden mand trodser alle odds

Jeg ved godt, man ikke skal tro på ALT, hvad man læser i avisen… Men er der ligefrem triumferende henrykte vidneudsagnskyndige, der spreder nyheden, så skærpes min interesse altså.Hør her: En mand på 33 år har frivilligt giftet sig med en kvinde på 104 år! Er det ikke nyheder, der abrupt træder i pedalen og får hverdagstanketempoet ned på et alt for lovligt plan?

Bare et par betænkeligheder…

1. Har vi ikke lidt et modningsproblem?
Jeg mener, man skal altid regne med, at kvinder er omtrent 10 år ældre end mænd sådan udviklingsmæssigt. Her pointerer jeg, at der kan være enkelte undtagelser – hvis manden er ekstremt moden. Det hjælper fx på det, hvis han har været vant til meget ansvar. Så hvis vores brudgom her har haft 20 lillesøstre – brødre tæller ikke med – så kan vi lægge 30 år oveni.

2. Hvad med interesser?
Kvinder over 90 er vist ret meget med på moden! Altså inden for strikketøj og kryds&tværs’er. Mænd over 30… Ikke at jeg ved så meget om dem, men dem, jeg kender, der er fyldt 30, taler om det, som om det svider i blæren og klør uafbrudt det sted på ryggen, man ikke kan nå. Smertefuldt! Foruden det kan folk i den alder ikke lide deres alder. Hvordan vil brudgommen så have det med brudens alder… Og så er jeg bare ikke sikker på, hun gider med til bil-udstillinger eller biografpremiere.

Men hey.. At have en partner er godt. At kunne få det til at fungere med sin partner er endnu bedre. At gifte sig med sin elskede partner må være noget af det bedste. (Lys side: de slipper for alt det pjat med børn..)

På trods af tusindvis af indvendinger giftede parret sig af kærlighed ifølge avisartiklen. Kan man protestere mod det måske???

(1. Korintherbrev 16,13:
”Alting hos jer skal ske i kærlighed”)