Continental Singers i Danmark

Mandag den 7. august gav Continental Singers koncert på torvet i Blokhus, og tirsdag d. 8. var det i Thisted Musikhus, man kunne høre dem.

Continentel Singers gav den hele armen ved koncerterne

Det velsyngende kor består af 34 unge mennesker fra syv forskellige nationer: Holland, Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Østrig, Schweiz og Sydkorea.
Det internationale musikfænomen ”The Continentals” startede i USA for 40 år siden og er blevet verdenskendt for deres pionerrolle inden for gospel, rytmisk musik og koreografi. I dag er der verden over mere end 50 aktive Continentals-grupper – heraf ca. 20 i Europa.
Gennem et udfordrende og engagerende program og en klar præsentation af det kristne evangelium mødte Continental Singers publikum med noget af det allerbedste af nutidens kristne musik, udsøgte koreografi og gode indhold.