Kirkedag i Viborg for udviklingshæmmede

Viborg Domkirke holder lørdag den 26. august 2006 kirkedag for udviklingshæmmede Kirkedagen begynder med høstgudstjeneste i Viborg Domkirke kl. 11.00, hvor det er biskop Karsten Nissen, der forestår gudstjenesten.
Gudstjenesten vil følge en almindelig gudstjenestes gang, men er specielt tilretlagt for udviklingshæmmede.Efter gudstjenesten er der en let kirkefrokost i VUC’s sal.
I forbindelse med kirkefrokosten vil Lydia Wairimu Njoroge (kendt for sin smittende gospelsang og Scenen er din) synge gospel sammen med Vildbjerg Gospelkor.
Til gudstjenesten er der sendt invitationer ud til institutioner, boenheder og værksteder i hele Viborg Stift, og arrangementet er tilrettelagt af Studiekredsen i Viborg stift – Kirken og de udviklingshæmmede i samarbejde med biskop Karsten Nissen.
Annika