Med Gud på rutsjebanen

Kolding Valgmenighed vil forene en dag på legepladsen med en familiefest og gudstjeneste.Derfor inviterer de igen i år Kolding til friluftsgudstjeneste i Legeparken søndag d. 13. august kl. 15.
– Noget af det bedste, vi ved, er at være ude blandt mennesker med evangeliet om Guds kærlighed til alle mennesker. Jesus gemte sig heller ikke i synagogen, men gik selv rundt lige midt blandt alle, der havde behov. Og hvis der havde eksisteret rutsjebaner dengang, havde han garanteret også taget en tur, siger præst i Kolding Valgmenighed, Henrik Nordborg, der selv er far til fire.
Toastmaster er William Bak, og han fortæller:
– Arrangementet er et sammenkog af dukketeater, børne- og voksensang med kirkens eget band, vidnesbyrd og en relevant og nærværende prædiken. På den måde kommer vi til at opleve, at kirken bliver vedkommende og forståelig samtidig med, at kulisserne i legeparken fjerner alle barrierer, så der er respekt og rum for alle, siger William Bak.
Schwartz