Hvordan skal vi bede for de syge?

Udfordringen arrangerer onsdag den 23. august en undervisning for kristne om forbøn med brevkasseredaktør Orla Lindskov.For en gangs skyld er det ikke et helbredelsesmøde, Orla Lindskov holder, men han vil undervise almindelige kristne i, hvordan de kan bede for andre, og øse ud af sine egne erfaringer fra mange års tjeneste for de syge.
Det sker på Udfordringens redaktion i Søsterhuset, Nørregade 14 i Christiansfeld, onsdag eftermiddag fra kl. 14-16. Mødet er beregnet for kristne, der selv tror på forbøn for syge, men ønsker vejledning. Tilmelding er nødvendig til Udfordringen af hensyn til lokalets størrelse. Om aftenen er der et almindeligt helbredelsesmøde i sportshallen Cuben, Østprøven 1, Christiansfeld, hvortil der er offentlig adgang. Mødet begynder allerede 18.30 og slutter kl. 20.30.
Dagen før, tirsdag den 22. august, holder Lindskov et helbredelsesmøde på Aarup Fritidscenter kl. 19.
Henri.