Ny satsning fra Bonnke

USA – Den tyske evangelist Reinhard Bonnke lancerer dvd-serie om evangelisation på halvtreds sprog.Reinhard Bonnke gør det igen. Lancerer et nyt verdensomspændende evangelisationstiltag. I 1990’erne var han ophavsmand til ”Fra Minus til Plus” kampagnen, hvor alle danske husstande modtog et lille hæfte om den kristne tro.
Nu handler det om en videoundervisning om, hvordan man kan sprede kristendommen. Filmserien ”Full Flame” står således til at blive tekstet og dubbet til over halvtreds sprog.
– Når det gælder evangelisering af verden, er jeg absolut sikker på, at Gud ikke kun vil anvende én mand eller én kvinde. Til den opgave kræves hele Kristi legeme, siger Reinhard Bonnke ifølge avisen Trons Värld.
Filmserien, der er optaget 16 forskellige steder i verden, har kostet næsten en million i produktionsomkostninger.
-mbc