Album på vej fra Storgaard

Morten Storgaard er 26 år og bor i Århus. Han har siden foråret 2003, sideløbende med sin plads i bandet Barricades, dyrket sin egen solokarriere.Morten har siden 2002 spillet hardcore/metal i bandet Barricades. Det har givet ham en helt ny tilgang til Singer/Songwriter stilen.
Hans musikalske talenter har også tidligere været udfoldet gennem det meste af Nordeuropa som fast live-trompetist/guitarist gennem to år i støj-rockbandet Lampshade.
Som inspirationskilde til sin musik nævner Morten kunstnere som Pedro the Lion, Damien Jurado, Coldplay.

Pladen vil komme til at indeholde 11 numre, hvor guitar og stemme er i centrum. På pladen vil man ud over Morten og hans guitar også kunne høre trompet, klaver og cello. Mortens kone, Maria Storgaard, vil også synge med på flere af numrene.

Storgaards debut-album forventes ude til januar 2007.