Australske John Mellor kommer igen og beder for syge

John Mellor besøgte sidste år København og Jylland og holdt møder, hvor flere blev helbredt. Nu kommer han igen til Danmark og holder helbredelsesmøder.John Mellor begyndte som helt ung at missionere blandt de indfødte i det nordlige Australien. I frustration over, at der skete for få helbredelser og mirakler, gik han i bøn for folket. Efter ca. et halvt år med særlig bøn og bibellæsning skete der pludselig usædvanlige undere, uhelbredeligt syge blev raske, og mange kom til tro ved Guds kraft via John Mellor. Fra år 2000 begyndte han at rejse rundt i hele verden og forkynde evangeliet.
John Mellor taler i Broholmkirken i Hvidovre onsdag den 25. oktober og om aftenen den 1. og 8. november samt søndag formiddag den 12. november. Fredag aften den 10. november taler John Mellor på Allerød Bibliotek. Og møderækken afsluttes søndag eftermiddag den 12. november i Lyngby Baptistkirke.
Schwartz