15-årig arrangerer koncert

Den 15-årige Jonas ville gerne høre mere til de kristne alternative bands, derfor arrangerede han en koncert. Jonas Brunsnæs ville gerne holde en koncert med unge kristne rockbands.– Jeg har længe syntes, at det er et problem, at de kristne alternative bands ikke får mere opmærksomhed.
Men problemer løser jo ikke sig selv. Så vil man have noget ændret, må man selv bidrage med en indsats, siger Jonas.

Passede perfekt

Ideen fik han, da han snakkede med bandmedlemmet Morten Storgaard fra Barricades. Han nævnte, at de meget gerne ville ud og spille nogle flere koncerter, og så begyndte Jonas at tænke.
– Jeg ville gerne arrangere en koncert i Vejle. Og efter en måneds tid havde jeg allerede fundet lokale, lydanlæg, lys og scene til koncerten, fortæller den unge koncertarrangør.
– Jeg kontaktede både bandet Münich (tidligere Munch red.) og Barricades. Begge ville gerne komme, siger Jonas med et stort smil til Udfordringen.
– Barricades havde været ude og spille med det helt nystartede band, Face the Mantra. De kunne godt tænke sig at spille. Det passede perfekt, selv om det sidste band ikke er religiøst. Men jeg har valg at tage det med, fordi jeg håber på, at der så også kommer andre end kristne unge til koncerten. Jeg håber, at folk, som ikke er kristne, kan opleve og se, at ikke alle kristne bare sidder på bænken i kirken og synger salmer.

Succesen venter

Planlægning og tilrettelægning har Jonas selv stået for.
– Det er måske en lidt stor mundfuld, når jeg kun er 15 år, men jeg har alligevel nydt det. Mine forældre har også lovet, at de gerne vil hjælpe med nogle af de praktiske ting.
Folk har også virket meget positive omkring arrangementet. Det skal nok blive en succes!
Målgruppen koncerten retter sig efter er de unge fra 15-30 år. Dog er der ingen fast aldersgrænse, slår Jonas fast.
Astrid Sewerin Larsen

Koncerten finder sted den 25. november.
Koncerten bliver holdt på den kristne friskole
Lukas-Skolen i Vejle (Grundet Bygade 17, 7100 Vejle).
Til koncerten spiller tre bands: ”Barricades”, ”Münich” og ”Face the Mantra”.
Stilen er metal og melodisk postrock.

Billet ved døren: 75 kr. Forsalg: 60 kr. forudbestiller på sms 60131484 eller mail Jonas.Brunsnaes@ofir.dk
Dørene åbner kl. 19:30