Ny præst i nystartet frikirke i Rødekro

I søndags blev Conny og John Herd indviet som præstepar for den nystartede apostolske kirke på Hærvejen i Rødekro.Conny og John Herd er fra New Zealand og har boet i Danmark i to år. De har startet kirken ud fra deres eget hjem et par kilometer udenfor byen og bliver nu indviet som præstepar.
Frikirken får under navnet Apostolsk kirke, en frikirke, der er meget udbredt i New Zealand og også driver et omfattende arbejde i Danmark.
Apostolsk Kirke samler i dag 25 faste gudstjenestedeltagere hver uge. Kirken har lejet sig ind i Baptistkirken på Hærvejen, som dog fortsætter med sine to månedlige gudstjenester.
– Vi startede med fire personer sidste efterår, fortæller John Herd. – I foråret kørte vi en kampagne om ”Det målrettede liv” og det ønskede 15 personer fra Rødekro at deltage i. De 14 har valgt at fortsætte som medlemmer af kirken.
sl