Profet eller gøgler

Efter ti år uden en udgivelse fra Iversen band er de nu på gaden med en ny cd. Profet eller gøgler er navnet på den nye plade, og den indeholder alt det, en rigtig Iversen band cd skal indeholde.
De fire brødre leverer sange på bredt vestjysk, der fortæller om deres barndom i Agger og om deres liv med Gud og Jesus.
Nogen vil nok sige, at det er det, alle Iversen band cd’er handler om, men denne cd er ifølge brødrene blevet offer for globaliseringen. På cd’en findes der sange som ”Pigen fra Mogadishu” og ”Fra Vladivostok til Addis Abeba”, der handler om det store udland. Men der er også sange som ”Schoubynacht” og ”Chikago-Hans”, der handler om barndommen hjemme i Agger.

Lydmæssigt er det stadig den gode gamle Iversen band lyd med vestjysk dialekt og guitar; dog fornemmer man tydeligt, at der er gået ti år siden sidste cd. Flere steder har der sneget sig nogle nye lyde ind. Sabina Mathew synger kor på pladen, og det lyder virkelig fedt, når hendes unge rockstemme blander sig med de fire fiskerstemmer.

Kan du lide Tørfisk, eller er du vild med Iversen bands tidligere udgivelser, så vil deres nye cd helt sikkert også falde i din smag.
Annika