Christmas Offerings

Third Day er på gaden med et julealbum, navnet på albummet er Christmas Offerings.
For mange vil navnet lyde bekendt, og det er det da også. Third Day har nemlig tidligere udgivet to album med lovsange, der hed Offerings og Offerings II. For Third Day er Offerings mere et koncept end en egentlig titel.
Konceptet går ud på, at man tager nogle mere eller mindre kendte sange inden for et bestemt tema (f.eks. lovsange), fortolker dem på en Third Day måde, blander dem med nogle af sine egne sange og udgiver det.
Det kan måske lyde som en temmelig nem måde at lave plader på, og det er det måske også; ikke destomindre har det været en stor succes.
Christmas Offerings indeholder kendte numre som O’ Come All Ye Faithful og Joy To The World, blandet med Third Days egne sange som f. eks. Christmas Like A Child og Born In Bethlehem. Alle numrene er ”rocket” op, tilsat el-guitar og trommer.
Det er efter min mening en rigtig god juleplade og et godt alternativ til de traditionelle juleplader. Pladen har den unikke Third Day-rocklyd, og kan man lide den, vil man elske denne plade.
Mit yndlingsnummer på pladen er Christmas Like a Child, der er skrevet af bassisten Tai Anderson og arrangeret af Third Day.
Annika