Fælles bibellæsning på Nettet

Esajas’ Bog er en fantastisk bog at læse op til jul. Dette kan man nu også opleve i daglig bibellæsning, som kan hente inspiration fra internettet.

Missionær Roar Steffensen fra Peru undersøger sammen med præsten Jóannis Fonsdal fra Emdrup kirke bibellæsning på Internettet.

På hjemmesiden http://e.dib.edu er et nyt tilbud lagt ud. Det hedder GTi – Gammel Testamente internettet for bibellæsere. Her kan interesserede læsere overalt i verden få tilsendt daglige korte oplæg til dagens tekst på mail. Man kan vælge også at knytte sine egne kommentarer til læsningen eller at stille spørgsmål til ting, som kan virker vanskelige i dagens tekst.

Brugervenlige teologer

Siden november har sognepræst ved Emdrup Kirke i København, Jóannis Fonsdal, og teolog og missionær for LM i Peru, Roar Steffensen, været i gang med at undersøge, hvordan almindelig bibellæsere kan få inspiration ved at læse sammen med andre på internettet. De to følger kandidatuddannelsen i IT med fokus på livssyn.
I årene fremover skal kirken kunne udtrykke sig igennem mange af de nye kommunikationskanaler. I bibelstudiet skal Bibelnøglen og Bibellæseplanen suppleres med diskussionsfora, netbaseret vejledning, SMS, spil og meget andet.
-nord