Må ikke åbnes før jul

Har du prøvet at være så spændt på en julegave, (som du med stor kreativitet har udvalgt til en du holder af) at du virkelig har haft problemer med at holde den hemmelig?
”For et barn er født os, en søn er givet os.”
(Esajas bog 9,5)

Reinhard Bonnke:
Tysk prædikant

Jeg har ofte sagt, at hvis det var meningen, at Kristi fødsel skulle have været en hemmelighed, så er det den dårligst skjulte hemmelighed i verdenshistorien. Modsat de traditioner for ”hemmelighedskræmmeri” og ”overraskelser” der omgiver vore jordiske given gaver, var Gud så spændt på den store jule-/frelsesgave – Hans Søn til dig og mig – at han sikrede sig, at han ikke holdt den hemmelig. Han ville ikke have, at du skulle gå glip af den.

Når du læser Bibelen i det perspektiv, er det næsten som om, Faderen ikke kunne holde det for sig selv. Han ønskede at hans skabning (du og jeg) skulle deltage ved modtagelsen af gaven. Det er lige som dem, der ikke kan lad være med at åbne en gave, hvor der står: ”MÅ IKKE ÅBNES FØR JUL.”

Gud begyndte at hviske om det helt i begyndelsen i Edens have, hvor han talte om kvindens ”afkom”. Han udlagde hints og ledetråde hele vejen gennem Bibelen. Selv Peter sagde, at profeterne talte om det, men uden at de virkelig vidste, hvad det handlede om.

I tusind år havde gudfrygtige mænd råbt: ”Herre, sænk din himmel og stig ned!” (Salme 144,5) Endelig kom han, dog ikke som den krigsherre, de forventede (og som de havde brug for), men han ankom som ”Fredsfyrsten”.

Nu er der gået over 2000 år, og stadig formår hans fødselsdag at sætte den halve verden i feststemning. Ja, der er godt nok nogen, som kun fejrer ham i julen, men der er også millioner, der fejrer julens Kristus hele året, fordi de personligt har åbnet deres hjerter for den gave, at Jesus Kristus juledag kom til os som Guds kærlighedsgave. Og de fejrer ham dagligt og tilbeder Gud i ånden og glæder sig i Kristus Jesus.

Reinhard Bonnke er tysk prædikant og missionær i Afrika, hvor han holder kristne møderækker, der tiltrækker millioner af tilhørere. Teksten er fra Reinhard Bonnkes artikel ”A Christmas Devotional” på siden www.cfan.org


Artiklen fortsætter efter annoncen: