Valgmenighed giver 78 gadebørn jul

2. søndag i advent samlede Kronjyllands Valgmenighed i Randers ind til, at 78 børn kan holde jul.

Der blev tændt et lys for de 81 børn, der var i kirke

Det koster kun 100 kroner at give et gadebarn en juleaften, og det kan blive begyndelsen til, at de kommer ud af fattigdommen. Kronjylllands Valgmenighed samlede 7.800 kroner ind ved gudstjenesten 2. søndag i advent. De bliver sendt videre til organisationen Leve Børnene. De tænder lys for de mange børn, der lever i mørk fattigdom og ingen jul får – medmindre nogle hjælper.

Luk ikke øjnene for børn

– Normalt handler vores gudstjenester om vores relation opad til Gud og om, hvordan vi skal være mod dem, vi har lige omkring os. Men Bibelen lærer os, at vi heller ikke må lukke øjnene for dem, der lever langt væk fra os, siger præst i Kronjyllands Valgmenighed Peter Kofoed Herbst og henviser til Jesu lignelse om, at det, vi gør mod de fattige, sultne og ensomme, gør vi mod Jesus.
– Selvom vi ikke kan standse alle ulykker i verden, kan vi med vores rigdom gøre en forskel på liv og død for nogle af de 100 millioner gadebørn, der er verden over, understreger Peter Kofoed Herbst.