Gå-ud-web for singler

Civiløkonom på 39 gør det lettere for kristne singler at komme ud og møde andre. Sjov, kultur og spise-events skal sikre, at singler kan møde andre kristne singler på deres egen alder og aftale at gå ud sammen.

Jens Peter Nielsen har skabt en hjemmeside, der sørger for, at kristne singler kan danne netværk og komme ud og få oplevelser med andre kristne singler, inden de for alvor begynder at dele liv.

– Tiden er knap, siger den 39 årige single og initiativtager Jens Peter Nielsen fra Vallensbæk ved Storkøbenhavn. Han startede hjemmesiden KristenEvents.dk for at give singler et redskab til at skabe nye netværk.
– På andre datingsites kommer man ikke ud og møder andre. Jeg vil hellere vende processen om, så man først ser en lille gruppe folk i øjnene ved et personligt møde, hvor man lige kan se hinanden an – om der er kemi. Bagefter kan man så kommunikere på nettet.
Jens Peter har været alene om at opbygge konceptet, men har haft hjælp til det brugervenlige website.

Ideen blev født

I august 2006 havde Jens Peter en krise i sit liv. Han kom i Karlslunde Strandkirke og havde timelange samtaler med en god ven.
– Jeg fandt ind til det, jeg selv opfatter som kernen her i livet: at udvikle en stærk identitet, der gør en i stand til at nyde livet i sit eget selskab. Det gælder ikke mindst om at komme ud blandt mennesker og få relationer og et stort netværk. Men hvor er det lige, de andre singler er? Her er Cyberspace et godt redskab til at møde folk, men jeg opdagede, at der ikke fandtes hjemmesider, hvor man kan komme ud blandt kristne singler. Det hul vil jeg fylde, fortæller civiløkonomen.

Skuffelser på date

– Det er rart at kunne sidde derhjemme og kommunikere, men jeg har også oplevet at blive skuffet igen og igen på en date, fordi de store forventninger, man har opbygget inden mødet, slet ikke holdt. Sådan er det ikke på KristenEvents.dk. Her er nøglen, at vi kan møde hinanden og få oplevelser med hinanden. Det kan være alt fra overlevelsesture til restaurantbesøg.
Der er allerede 200 tilmeldt nyhedsmailen, og der er afholdt en lille håndfuld arrangementer – primært dinner-arrangementer. Jens Peter har vredet armen rundt på Det Kongelige Teater for at få deres program et stykke ud i fremtiden, og han har lejet et skib til 14 personer, så man kan komme med på en oplevelsestur til Flakfortet ved København.
Websitet drives kommercielt, og Jens Peter drømmer om at kunne leve af det på sigt.