Knud Lindhardsen fylder 60

Genbrugskonsulent Knud Lindhardsen fra Slagelse fylder 60 år den 1. februar. Siden 2000 har han været genbrugskonsulent for SudanMissionen.Personalepleje med ansvar for genbrugsbutikkernes frivillige medarbejdere er en vigtig del af hans arbejde plus at åbne nye genbrugsbutikker, renovere bestående og tømme dødsboer. Hans arbejdsområde er Sjælland, Lolland-Falster, Bornholm og Færøerne, hvor han netop har fået en genbrugsbutik åbnet.
Han er født på Lolland og er uddannet slagter. Men efter få år som slagter i København flyttede han i 1971 til Dianalund, hvor han arbejdede i 30 år hos postvæsenet, først som omdeler senere som distributionsleder, indtil han blev genbrugskonsulent i 2000.
Han er formand for Kristelig Fagbevægelse i Slagelse. I 16 år har han siddet i Dianalund byråd for Kristeligt Folkeparti og haft forskellige formandsposter, og han har været medlem af menighedsrådet ved Tersløse Kirke.
-nord