Gør din passion til virkelighed

For tredje år i træk inviterer Frikirken UNIC i Skjern til konference kun for kvinder den 23.-24. februar. Jenny Gilpin fra Hope City Church i Sheffield, England, er konferencens hovedtaler. Sammen med sin mand Dave Gilpin leder hun en stor kirke og er leder for Pinsebevægelsens kvindearbejde i hele England.
– Konferencens tema er, hvordan man gør sine passioner og drømme til virkelighed. Der kommer kvinder fra hele landet, der vil bruge 1 1/2 dag på at forkæle sig selv, fylde sig med god undervisning og blive opvartet af de mange tjenstvillige (mandlige) medarbejdere på konferencen, fortæller seniorpastor i UNIC Kezia Bidstrup.
Yngre kvinder kan specielt glæde sig til at høre Alicia Candalora fra bibelskolen Masters Commission, der taler lørdag. Hun er medarbejder på bibelskolen, som hører til i Kirken i Kulturcenteret i København.
-nord