Leeland Sounds of Melodies

Leeland er navnet på gruppens kun 18 årige forsanger. Sound of melodies er gruppens første plade, og det er Leeland Mooring, der står bag de fleste af numrene på pladen.Leeland skrev sine første sange, da han var 11 år gammel. Da han var 14 deltog han i ”Embassy Music’s Ultimate Talent Search” (et stort kristent talentopsøgnings projekt), hvor han kom i finalen i kategorierne bedste sangskriver og bedste kunstner.
Leeland er et forholdsvist ungt band, og det er som sagt deres første plade. Det kan betyde, at man ikke skal forvente for meget af dem.
Men man kan roligt forvente noget af Leeland. De har simpelthen lavet en genial plade.
Lydmæssigt ligger Leeland op af bands som Travis, Coldplay og Delirious?.
Navnet Sounds of Melodies kan ikke være mere rammende, for numrene på pladen er simpelthen lyden af melodier. 11 smukke, melodiske kærlighedssange fylder pladen.
Jack Mooring, der er bror til Leeland Mooring, keyboardspiller i bandet og ungdomspræst i bandets hjemkirke i Baytown Texas, siger:
– Det folk hører på pladen er fem unge mænd, der af hjertet ønsker at ophøje Gud. Det er det eneste, det handler om for os: at forkynde for Gud og mennesker, hvor fantastisk han er.
Det er ingen hemmelighed, at pladen har fået nogle meget fine ord med på vejen, bl.a. af Grammy-vinderen Michael W. Smith.
– Leeland er det bedste, jeg har hørt i meget, meget lang tid. Jeg kan ikke stoppe med at synge sangene inde i mig selv. Det er nogle fantastiske melodier, et fantastisk band, fantastisk stemme.
– Dette debutalbum bliver med garanti et af årets største gennembrud.
Det er sikkert, at det bliver årets plade i min pladesamling. Den har simpelthen det hele. Enkle tekster, der klart udtrykker kærligheden til Gud, og som er nemme at synge med på. En forsanger med en fantastisk stemme og sidst, men ikke mindst, nogle fantastiske melodier.
Jeg er sikker på, at vi nok skal høre mere fra de fem drenge i Leeland.
Jeg vil slutte med et citat fra en sang på pladen, der hedder ”Can’t stop”:

I can’t believe you’re here close to me
It’s getting hard to stand
But I don’t want to leave
Your beauty stands out
Like a bright light shining through the clouds
It’s overwhelming just to be with you now
I can’t stop, I can’t stop falling in love with you.

Annika