Non-stop bøn for Danmark

INTENSIV BØN: I januar holdes flere landsdækkende bedeuger på tværs af kirkeskel. Og Bedehus Danmark vil arrangere 24-timers nonstop bønnekæder for at udløse Guds vilje for byerne og for hele Danmark.I januar vil mange flere kristne bede mere for Danmark end de plejer. I forvejen er det tradition, at den første hele uge i året afsættes til fælles bøn i missionshuse, frikirker og nogle folkekirker.
Det er i år d. 7.-14. januar og det sker i Evangelisk Alliances regi, hvor man regner med, at mere end 30.000 vil deltage lokalt.
Umiddelbart efter holdes der en profetisk forbønsuge fra den 14.-19. januar arrangeret af Bedehus Danmark. Og den følges op af en Økumenisk Bedeuge 18.-25. januar, som omfatter katolske, ortodokse og en del folkekirker.
Alle initiativer er udsprunget af forståelsen for bønnens afgørende betydning – ikke blot i det personlige kristenliv, men for byer og lande.
Og Bedehus Danmark mener, der er brug for igen at intensivere forbønnen for Danmark. Derfor opfordrer man nu til 24-timers bøn ved, at kirker eller netværk i byer, tager ansvar for en dag om måneden, så der bliver bedt for Danmark døgnet rundt.
Det sker på tværs af kirkelige grupperinger, og alle kan være med. På bedehus.dk kan man se, hvilke dage, der endnu er ledige.
Henri.

Læs mere her