Storgaard bliver til en stille bilulykke

Morten Storgaard har valgt at skifte navn på sit solo projekt. Projektet hedder nu ”SILENT CAR CRASH”.– Jeg har valgt at pensionere navnet ”Storgaard”. Mit solo projekt hedder nu ”SILENT CAR CRASH”. Årsagen er, at folk som regel ikke kunne finde mig på www og havde vanskeligt ved at stave navnet rigtigt, fortæller Morten.

Baggrunden for det nye navn er, at Morten, som han selv fortæller, har skrevet en del nye sange, der handler om spirituelle konflikter og relationelle sammenstød (deraf metaforen med biluheld).
Ordet ”Silent” skulle gerne give folk et hint om musikken, der rent genremæssigt er i den stille ende.

One man band

Storgaard blev startet for ca. 4 år siden. Dengang spillede Morten sammen med Lampshade og var i gang med at starte heavy metal bandet Barricades.
– Det begyndte med, at jeg spille covernumre en aften om måneden på cafe ”Den Smagløse” i Odense, og ud af det skabtes projektet Storgaard, hvor jeg skrev mine egne sange.
– I 2004 forsøgte jeg at gøre det til et band med fuld besætning, men det var vanskeligt at finde tiden til endnu et band, og vi lukkede bandet efter første koncert. Siden er jeg altid gået alene på scenen, men i fremtiden vil jeg af og til have en gæst med live.
Udtrykket vil dog stadig være enkelt og minimalistisk fremført, med historien i centrum, slutter Morten. Debutpladen fra ”Silent car crach” kommer først i 2007.