A:live Emmanuel

Impact er en del af ”Leve Børnene”. De sendte i sommers en flok musikere til Honduras for at indspille en CD med børnene fra børnehjemmet Emmanuel.Cd’en er på spansk og engelsk. Der er seks spanske lovsange og 5 engelske. Hvis man lytter rigtig godt efter, vil man kunne høre, at de synger sang nummer 9 på dansk, (”Her inde ude oppe nede”), men man skal lytte godt efter for at høre det. Det engelske er de derimod rigtig gode til.
Lidt over halvdelen af numrene er på spansk. Det betyder, at det for en del ikke vil være forståeligt, hvad det er børnene synger. Men det gør egentlig ikke så meget, for børnenes stemmer er bare herlige, og man kan næsten se de små glade ansigter for sig, når man hører sangene.
Jeg er helt vild med det første nummer, ”Todo lo que respira”. Det starter med to små piger, der snakker, og der er også solostykker sunget af nogle af de store drenge. Man fornemmer virkelig, at hele børnehjemmet er med på dette nummer.
Sang nummer to på pladen ”Brinque brinque” er også rigtig god. Der er både rap og korsang med.

Det er tydeligt, at man på denne cd har været nødt til at bruge det man havde. Det er også derfor, at den er så god, for den emmer hele vejen igennem af ærlighed.
Og så fortæller den rigtig godt, hvad børnehjemsarbejde handler om. Det handler nemlig ikke om at have alle de rigtige materialer og faciliteter. Det handler om at være der for børnene.

På blot 10 dage indspillede de danske musikere, sammen med børnene på Emmanuel, lovsangs cd’en A:live Emmanuel.
A:live Emmanuel er en støtte CD for gadebørnene i Honduras.
Cd’en er produceret af den danske Jazz-musiker Mads Granum. Den er trykt i 4000 eksemplarer og er allerede kommet i salg i Danmark, USA og Honduras.
Annika