Danmission sender volontør til dialogprojekt i Sydindien

Ole Madsen, 34 år, København er udsendt af Danmission til Sydindien, hvor han i de næste
5 måneder skal assistere med indkøringen af et nybygget dialog- og retrætecenter, Quo Vadis.Ole Madsen er MA i international marketing fra Handelshøjskolen i Århus. Han har været
udvekslingsstuderende i Barcelona og arbejdet med marketing, planlægning og salg i forskellige organisationer. Han har et godt forhåndskendskab til dialogprojektet, da han i 2006 arbejdede der gennem programmet ”Vestens Unge”, der kontakter vestlige rygsækrejsende i Østen og har dialog med tilhængere af ældgamle religiøse samfund og nyere gurubevægelser. Dialogcentret Quo Vadis har i mere beskedne rammer eksisteret i en årrække i pilgrimsbyen Tiruvannamalai. Det er et projektsamarbejde mellem den sydindiske, lutherske kirke, Arcotkirken og Danmission. Samarbejdet mellem Arcotkirken og Danmission har rødder tilbage til 1863, hvor det daværende
Det Danske Missionsselskab (DMS) fi k sine første missionærer i området og grundlagde kirken.
-nord