Ny økonomichef i LM

10. april tiltræder Kenneth Engell Nielsen som ny økonomichef i Luthersk Missionsforening (LM).Kenneth Engell Nielsen er 42 år, handelsuddannet og merkonom i regnskabsvæsen og
organisation. I 1990 afsluttede han en missionæruddannelse fra LM’s Missionsskole.
Sammen med sin familie har Kenneth Engell Nielsen i
1992-1996 og 2001-2003 været missionær i Etiopien udsendt af LM. I begge perioder har han arbejdet med regnskaber – først som regnskabschef på Mekane Yesus Kirkens synodekontor i Arba Minch og senest som økonomichef for Norsk Luthersk Misjonssamband i Addis Abeba.
Imellem missionærperioderne har Kenneth Engell Nielsen dels færdiggjort sin merkonomuddannelse og dels arbejdet som bogholder og logistik- og regnskabsmedarbejder. Siden 2004 har han været ansat i en stilling som informations- og pressesekretær i organisationen Åbne Døre.
Kenneth Engell Nielsen er gift med Else Marie. Parret har fire børn i alderen 7 til 19 år. Familien bor i Aalborg og forventer at flytte til Nordsjælland i løbet af sommeren. Indtil da skal han pendle mellem Aalborg og LM’s sekretariat i Hillerød.
Som økonomichef afl øser han Per Sode-Larsen, der fratrådte den 31. januar for at blive regnskabsmedarbejder i VUC Nordsjælland.
-nord