Everyone

en cd fordi lovsang er for alleHele albummet er gennemsyret af en fed atmosfære, og en længsel efter at komme nærmere til Gud. Samtidig med, at det er en lang tilbedelse af ham. Så er der en ny cd på gaden med et af de bærende elementer i lovsangsbandet i Hillsongs, nemlig Reuben Morgan. Titlen er Everyone, og tankerne bag det er forklaret i cd’ens cover. Kort fortalt handler det om at gøre lovsang tilgængelig for alle. Men det er helt bestemt værd at sætte tid af til at læse de første fire sider i coveret.
Som man kunne forvente er Everyone en cd fyldt med de bedste af Reuben Morgans sange… En stor del af dem kender vi i forvejen fra diverse Hillsongs indspilninger. De fleste af sangene er fra 2005 og 2006, som for eksempel den helt nye Mighty to save. Men der er også nogle af de rigtig gamle ”hits” med, bl.a. Still fra 2002 og ikke mindst Eagles Wings fra 1998.
Stilen er stadig den bløde rock, som vi kender den fra Hillsongs almindelige indspilninger. Men Reuben Morgan har arrangeret det på sin egen måde, og med et godt resultat.
Der er flere alternative instrumenter og sammensætninger, hvilket giver en kærkommen variation.
Samtidig er der også nogle af sangene, der er kørt helt ned i tempo, og kun har få instrumenter på, dette bevirker at tilbedelsen bare strømmer ud gennem højtalerne.
I det store hele er dette album gennemsyret af en fed atmosfære, og en længsel efter at komme nærmere til Gud, samtidig med at det er én lang tilbedelse af ham.
Lill-Britt Chrestine Johansen