Casting Crowns kommer til Danmark

Ved Switchfoot koncerten fredag den 2. februar blev det offentliggjort, at canadiske Casting Crowns kommet til Danmark.Det er Glow koncert, der i samarbejde med Betania IMU holder koncerten, der bliver den 12. juni i Århus.
Koncerten er en af de kun tre koncerter Casting Crowns (forløbig) spiller i Europa.

Casting Crowns står bag mange kendte lovsange . Sange som: ”Who am I”, ”If We Are The Body” og ”What If His People Prayed” er skrevet af Casting Crowns.
Det amerikanske band har udgivet to cd’er. Den første hed Casting Crowns og kom i 2003. I 2004 udgav de en live cd og dvd, der hedder ”Live from Atlanta”. I 2005 kom så deres anden plade ”Life Song”, og dertil har de også udgivet en live cd ”Life songs Live” i 2006.

Billetterne til koncerten kan snart købes på Glow koncerts hjemmeside.
Annika