Fin andagtsbog af Graham

Den i brede kirkelige kredse respekterede prædikant Billy Grahams andagtsbog, der blev udgivet på engelsk i 2002, er nu kommet på dansk.Alle, der har læst Grahams bøger, kan glæde sig over, at der igen er udkommet en bog af ham – trods hans høje alder og sygdom.Han har jo også lovet, at så længe, han kunne, ville han fortsætte med at virke i tjenesten for Gud …
Bogen er en lille og smukt indbunden bog, der ligger godt i hånden og er nem at have med sig overalt.
Egentlig har jeg altid ment, at brug af og læsning i en andagtsbog kunne medvirke til, at daglig bibellæsning kunne undværes! Det er jo ikke meningen – tværtimod, og det lille daglige visdomsord indledes da også med et bibelvers og en henvisning til Guds ord.

Advarsel mod „lånte bekymringer“

Som f.eks. den 28. januar 2007, hvor Graham advarer mod „lånte bekymringer“, der foruroliger og slider på nerverne. Her henvises til Fil 4,7: „Bring i alle forhold jeres ønsker frem for Gud i bøn.“
Bekymringer for, hvad der kan ske, får selv de mindste problemer til at virke enorme. Som en har skrevet: „Bekymringer er en gammel mand med bøjet hoved, som bærer en kasse med fjer, mens han tror, det er bly.“
Til slut henvises til Joh 14,27: „Jeres hjerter må ikke forfærdes og ikke være modløse“. Lad Hans fred tage pladsen i stedet for din bekymring!
En rigtig dejlig bog af fin kvalitet. Velegnet som gavebog og f.eks. til brug i ferier og på rejser. Rigtigt udnyttet og brugt vil hver dags læsning i andagtsbogen give interesse og lyst til at finde og læse de nævnte skriftsteder i Bibelen – og til at læse videre.

Billy Graham:
Håb til hver dag
– Ord med visdom og tro
400 sider • 248 kr.
Alstrup