Kæmper for Retfærdighed

Så er Evangelists 9. cd på gaden. Den hedder Kæmper for Retfærdighed. Sangene handler om den retfærdighed, vi gerne vil se i vores land. Ligesom det er tilfældet med alle de tidligere cd’er, Evangelist har indspillet, er alle sangene skrevet over skriftsteder. Melodierne er meget enkle, hvilket gør, at man kan begynde at synge med næsten med det samme. Der er to gennemgående temaer på denne cd, det første er naturligvis Gud, hans væsen og alle de fantastiske ting, han gør for os. Det andet er en proklamation om at rejse sig. Først og fremmest en proklamation fra Evangelist om, at de vil rejse sig og gøre det, Gud har kaldet dem til. Men dernæst også en opfordring til alle andre om at gøre det samme.
Sangene er skrevet af Lena Løbner, Karen og Christian Hedegaard og Nick Knudsen.
Hvis man lægger mærke til stilen, er det en lækker omgang rock, der er på programmet. De første par numre brager derudaf med en rå elguitar og hele pivtøjet. Senere lægger sangene lidt blødere ud med et smukt klaverspil. Hvis man sammenligner Kæmper for Retfærdighed med nogle af de tidligere Evangelist-cd’er kan man godt høre, at de har fået et noget større band, men det er kun noget, vi kan glæde os over.
Cd’en er indspillet live i AMC-Aalborg. Muligvis har dette været influerende på stemningen, man kommer i, når man hører den. Det er i hvert fald stærkt.
Af Lill-Britt Chrestine Johansen