Tøzeparty i Herning

Herning Frikirke inviterede i weekenden til party for piger i gymnasiealderen. Der var lagt op til op til to dages forkælelse af ånd, sjæl og legeme, da pigerne i Herning Frikirke mødtes til deres helt eget Unique arrangement den 23.-24 februar. En overordentlig omgang tøzeparty for piger i gymnasiealderen, hvor fællesskabet med Gud og ikke mindst hinanden var midtpunkt.
– Unique er vores nye ting i ungdomsarbejdet her i kirken. Det er vores helt eget sted, hvor vi kan være sammen som piger. Invitere vores veninder med og lære nye at kende. Det er lettere at være sig selv og ikke skulle lade som om eller leve op til noget eller nogen, når drengene er væk, siger Janie Forum, en af initiativtagerne til arrangementet.
– Om fredagen lagde vi ud med besøg af to instruktører fra en taekwondo klub, og så fulgte ellers karaokekonkurrencer, en masse god mad og lækkerier samt Karen Margrethe Kirk fra Odense som gæstetaler. Det var rigtig spændende, at der kom unge med alle mulige baggrunde. Lige fra folkekirke til de mere karismatiske frikirker og flere, som slet ikke kommer i en kirke.
– Men der var også en række begynderfejl, som skal rettes til næste gang, vi har et Unique-arrangement. Vi måtte for eksempel ringe efter en af drengene, da lydanlæg og computeren til videoprojektoren ikke ville virke, smiler Janie Foum.
Domino