Kampen tilhører Herren

…Vær ikke bange, så I lader jer skræmme af denne mægtige hær! Slagets udfald afhænger af Gud og ikke af jer! (2. Krønikebog 20:15)

Joyce Meyer
Amerikansk prædikant
og forfatter

Kæmper du med problemer i dit liv og er frustreret, fordi du aldrig får gennembrud, ligegyldigt hvad du gør?

Du vinder aldrig, hvis du kæmper dine egne kampe!

Gud taber aldrig en kamp. Han har en endelig kampplan – og når vi følger den, vinder vi altid. Måske er du lige nu i nogle omstændigheder, hvor du har brug for at høre Gud sige: ”Kampen er ikke din, men min!”

Tilbedelse er en kampposition! Når vi tilbeder Gud for den, han er og for hans egenskaber, så vil de egenskaber blive forløst ind over vores liv.

Tilbed Gud for hans evner og styrke, og du vil se dem blive forløst på dine vegne.

Prøv at lægge dig på knæ et par gange om dagen og sig takkebønner. Du skal bare være sikker på, at dit hjerte er med i det, du gør. Tomme ritualer eller døde gerninger vil aldrig producere noget af værdi.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Jeg er sikker på, at dit hjerte jævnligt fyldes af kærlighed og tilbedelse til Gud. Hvis det ikke allerede sker, så tag et ekstra skridt og tilføj en ydre handling til dit hjertes indstilling.

Følg Guds kampplan. Det er behageligt, unikt og effektivt. Pris og tilbedelse forvirrer fjenden. Tag din position, og du vil se fjendens nederlag.

Gør dette: Bøj dig for Herren og giv ham tak for hans godhed og barmhjertighed. Tilbed ham for det han er, ikke kun for det, du behøver fra ham.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Kilde: Daily Word – www.joycemeyer.org