Lærerpar til dansk skole i Iringa

Luthersk Missionsforening (LM) har antaget Inge og Henrik Nis-Hansen, Løgumkloster, til en opgave som lærere ved Den danske Skole i Iringa i Tanzania. Udrejse forventes omkring 1. august.
Inge og Henrik Nis-Hansen er henholdsvis 39 og 42 år. De er begge uddannede lærere – Inge fra Hjørring Seminarium og Henrik fra Aalborg Seminarium. I 1990’erne var de lærere ved Østvendsyssel Ungdomsskole i Dronninglund – Henrik fra 1990 og Inge fra 1993.
Fra 2000-2003 var de udsendt af Sudanmissionen som missionærer i Nigeria. De har således kendskab til og erfaring med kulturelle og klimatiske forhold i Afrika. De seneste fire år har de været ansat som lærere ved Løgumkloster Efterskole.
LM’s internationale missionsafdeling arbejder på, at ægteparret Nis-Hansen inden udrejse får mulighed for at deltage i et tre-ugers missionærforberedende kursus på Tværkulturel Missionsuddannelse i København.
Familien Nis-Hansen tæller også børnene Frederik, ti år, Emil, ni år, Johanne, fem år, og Marie, tre år.
-nord