Kvindekonference med international taler

Den 20. til 22. april arrangerer Københavns Bibel Center (KBC) kvindekonferencen ”Under Hans vingers skygge” på Hotel Richmond i København.
Hovedtaler Debbie Rich vil sammen med Elin Haslund-Thomsen, Lene Jørgensen og værtinde Lena Garnfeldt inspirere kvinder i Danmark til at fuldføre deres kald.
Debbie Rich er kendt for at hjælpe mennesker til gennembrud. Guds berøring af hendes liv og tjeneste er bemærkelsesværdig, så tegn og undere følger altid, når hun forkynder Ordet. Igennem årene har hun været tæt knyttet til Dr. Rodney og Adonica Howard-Browne. Hun er evangelist og lærer på Dr. Howard-Brownes bibelskole, ’The River Bible Institute’ i Florida, USA.
Udover Debbie Rich taler også Pastor Lene Jørgensen fra Odense Vækkelses Center og Pastor Elin H. Thomsen fra Frederikshavn Kirkecenter. De vil gennem levende og dynamiske budskaber dele ud af deres erfaringer til inspiration og opmuntring.
Schwartz