Tag ud og gør en forskel

Hvis du ikke ved, hvad du skal til sommer, så er det måske lige noget for dig at komme en tur til Honduras eller Bangladesh på en rigtig arbejdsferie. Det er Impact, som er en del af Leve Børnene, der arrangerer de to Summer Teams.
Det første Summer Team rejser fra den 10. juli til den 4. august til det nordlige Bangladesh, op til de tre nystartede St. Matthew schools. Her skal der trænes til og afholdes en stor sommerolympiade.
Der skal også undervises i drama, så eleverne kan blive bedre til engelsk, og så lærerne får nogle kreative redskaber til undervisningen. Sidst, men ikke mindst, skal der laves legepladser på de tre skoler. Turen slutter med en kulturel rundrejse i Bangladesh.
Det andet team rejser til Honduras fra den 19. juli til den 11. august.
Her skal deltagerne bruge de første ti dage på Slumprojektet Genesis i hovedstaden Tegucigalpa.
Derefter skal teamet bruge fem dage oppe i bjergene på børnehjemmet Renacer.
Turen vil også byde på fire dage i et ungdomsfængsel – og på natlig maduddeling til gadebørn i downtown Tegucigalpa.
Arbejdsopgaverne på turen vil hovedsageligt være sportsaktiviteter, lejraktiviteter og håndværker-opgaver.
Rejsen slutter med to dage til retræte og forskellige udflugter.