Verdens største bedemøde

Pinsedag omspændes hele verden af forbøn Flere hundrede millioner kristne fra flere end to hundrede lande beder pinsesøndag (27. maj) for hele kloden. Det er syvende år, arrangementet finder sted.Den internationale bønnebevægelse Global Day of Prayer har siden år 2001 udviklet sig til at være verdens største bønnemøde med millioner af kristne i bøn verden over. Idéen er, at kristne fra hele verden på én og samme dag beder for den klode, som vi alle er en del af.
Sidste år samledes 250 millioner kristne fra 198 lande til bøn – af dem mødte de 600 op på Rådhuspladsen i København. I år er tredje år, Global Day of Prayer finder sted i Danmark.
Forud går 10 dage med forberedende bøn, hvortil Global Day of Prayer har udgivet en bønneguide. UCB Danmark er en af primus motorerne i Global Day of Prayer her i landet.
Visionen bag Global Day of Prayer begyndte i Sydafrika, hvor 45.000 sydafrikanere samledes i bøn for deres land i 2001. Visionen er, at der senest i 2010 vil være deltagere fra samtlige 245 nationer på kloden.
Domino