Adam Cunningham

Debutpladen fra amerikanske Adam Cunningham hedder kort og godt ”Adam Cunningham”.
En meget personlig titel til en meget personlig plade. Adam er 28 år og kommer fra North Carolina. Han har hele sit liv arbejdet med musik. Da han var barn, rejste han rundt sammen med sine forældre og søskende og sang. Og senere blev han lovsangsleder i sin kirke i North Carolina.
Han har været med til at udgive en lovsangs-cd, der i 2006 blev nomineret til en ”Dove Award” (den største kristne amerikanske musikpris – red.)
Men denne plade er altså hans første solo-udspil. Pladen har et meget personligt præg. Sangene udtrykker stort set alle de følelser, man har, når man har opdaget, hvor stor Gud er.
Adam har skrevet mange af sangene kort tid efter, at hans søn blev mirakuløst helbredt. Adam havde i en periode vendt Gud ryggen, men da hans søn blev født med en alvorlig sygdom og meget få chancer for at overleve, indså han, at han ikke havde andre steder at gå hen end til Gud.
Denne cd er fyldt af Adams glæde over, at hans søn er blevet helbredt, og glæden over at have genfundet Jesus.
Når det er sagt, kan man jo sige sig selv, at det er en fed plade. Jublende rock med et strejf af country.
Alligevel får den ikke fem stjerner (eller hvad det nu er, man plejer at dele ud) af mig. Stilen er lidt for ”normal” – der er lidt for lidt overraskelser, og mine ører begynder efterhånden at kede sig.
Derimod er teksterne rigtig, rigtig gode. Ligetil og direkte fortæller de det aller mest vigtige om Gud.
Han elsker mig og kalder mig sin!
Annika