Tusind ord tegner mere end et billede

Der er de ord, der kan hive al umiddelbarhed og lykkefølelse ud af mig. Sætninger, man burde flå over på midten og glemme nogensinde var skrevet sammen.”Alt hvad du siger, har en anden sagt før dig!”

– Nå, all right, men hvad i alverden kan jeg bruge det til?
Skal jeg vare min mund og kun komme med helt formidabelt uovertruffen lir? Det er jo ganske umuligt, for lige meget hvor ambitiøse og innovative strofer, der kommer ud af mit næb, så har andre sunget samme sang før mig. Noget kan dokumenteres, og det kan endda være fra før Kristus.

” Pas på med, hvad du ønsker dig – du ender med at få det,” sagde Piet Hein.

Ikke at han nødvendigvis var den første der sagde det… Men helt ærligt, hvad skal det dog betyde? Hvad er det, jeg ikke må ønske mig? En kæreste, en uddannelse, en modelkarriere, en pladekontrakt, en puddelhund, en hængekøje, et nyt køkken, fred og fordragelighed eller fri happy meals til hele verden? SIDEN HVORNÅR er det blevet farligt at ønske og drømme og fantasere sig til lidt andet end det, som er…?

”Rolig, mand, der er altid mere at miste!” Come on Dan Turell.. Jeg kan ikke sige noget unikt, jeg skal passe på med mine dristige ønsker, og så fortæller du mig, jeg altid vil have mere at miste??!!

Nogle sætninger kan bare få mig ned med nakken, men ofte handler det faktisk også lidt om, man har en super eller en skidt dag – mange ord lyder bare grimme, hvis man lige har tabt i poker, dumpet en eksamen eller sunget en falsk solo.

THANK GOD, at der også er de ord, der bare ALTID fremelsker glæden og frimodigheden i mig. De ord burde man forstørre og klistre op overalt – eller bare konstant høre på sin MP3.

Det kan være ord fra den nye Live Lovsang cd eller ord fra en nykristen eller ord fra et barn eller ord fra en, jeg elsker. Gennem den slags ord får man lov til at røre det, man ikke altid tør tro findes.


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Et navn, der er kun frelse i det navn, et håb, der rækker ind i evigheden”