Anderledes børnebibel

De yngste børn og deres voksne kan nu gå på opdagelse i den nye børnebibel De Mindstes Bibel, som netop er udkommet på Bibelselskabets Forlag på dansk og grønlandsk.– Forfatteren Synne Garff og billedmagerne Lilian Brøgger og Cato Thau-Jensen genfortæller over 50 af Bibelens allerbedste historier for 3-6­årige i et levende og uhøjtideligt sprog, sammen med både enkle og sprudlende illustrationer. Hist og pist i teksten og illustrationerne er gemt små overraskelser for at vække børnenes interesse. For eksempel kan de tælle hver af de ti plager i en krukke og gætte, hvilket ud af mange ansigter der tilhører Kain. På den måde er bogen mere end en oplæsningsbog, hvor børnene blot skal lytte. De Mindstes Bibel inddrager børnene i fortællingerne på en aktiv måde.
Det er et stærkt hold, der står bag De Mindstes Bibel. Forfatter Synne Garff er kendt for sine børnebøger om ‘Græskarbanden’. Illustrator Lilian Brøgger har arbejdet med børnebøger i en årrække og fået tildelt et væld af priser, senest for sine illustrationer til Hundrede historier 1-5 af Louis Jensen. Cato Thau-Jensen er også garvet børnebogsillustrator og har blandt meget andet lavet illustrationer til flere af Kim Fupz Aakesons børnebøger.
Selvom jeg har 10 forskellige børnebibler stående derhjemme på hylden, er det nu denne nye De Mindstes Bibel, der bliver taget ned af mine seks børn, når de vil have en historie. Så det må vist være en anbefaling i sig selv!

De Mindstes Bibel
288 sider • 179 kr.
Bibelselskabet