Bliv klog på teologi ved at lytte på din PC

Hvad gør du, når du bor i Skagen, Gedser eller Nexø og ikke kan være med til de spændende forelæsninger, som holdes på Menighedsfakultetet i Århus?

Nils Andersen fra MF

– Du går ind på vores hjemmeside: www.teologi.dk – finder hovedmenuen bibliotek og vælger lydbibliotek. Her finder du en liste over foredrag, som nu kan høres direkte på din egen computer. Lige når det passer dig. Helt gratis, fortæller landssekretær på Menighedfakultetet, Nils Andersen.
– Det har længe været et stort ønske hos mange, at foredrag og forelæsninger på Menighedsfakultetet skulle blive lettere tilgængelige, også for dem der ikke har mulighed for at møde op i Århus. Derfor er det godt, at lydbiblioteket nu er blevet frit tilgængeligt for alle med internetadgang.
– Vi har dog endnu ikke har haft tid til at gøre alle vore foredrag tilgængelige – vores bibliotekar arbejder hårdt på sagen. Der er heller ikke alle foredragsholdere der har givet tilladelse til denne direkte adgang.
Engelbrekt