Find en forening på brugdet.dk

DUF, Dansk Ungdoms Fællesråd, har startet en kampagne, de kalder: www.brugdet.dk.
Den skal sætte focus på organisationslivet i Danmark.

Tjek hjemmesiden ud, og vind fede præmier sammen emd dine venner.

Tusindvis af unge er vilde med deres forening, hvad enten de er til hardcore politik, vilde naturtrips eller gospelsang. Men endnu flere kender slet ikke til foreningslivets muligheder, og de går glip af værdifulde venskaber, store netværk, stærke oplevelser og brugbar viden, som de kan trække på resten af livet.
På hjemmesiden www.brugdet.dk kan man gå på opdagelse i alle landets foreninger. På hjemmesiden kan man møde et meget bredt udvalg af kirkelige organsiationer. Hele 22 organisationer ud af de 70, der er medlem af DUF, er kirkelige. Denne kampange er derfor en oplagt mulighed for at gøre de kirkelige organisationer mere kendt.
Ud over rundturen til de forskellige organisationer kan man deltage i en konkurrence og vinde en masse forskellige præmier. Der bliver trukket lod om nye præmier hver uge. Kampagnen løber fra den 26. april og tre måneder frem.
Annika