Højskole på tur

Tag på højskole og kom til Israel eller Etiopien – sådan lyder tilbuddet fra Indre Missions bibelhøjskole i Børkop.Højskolen har taget sine storture op til eftersyn og besluttet sig for en model, der hedder, at man så vidt muligt tager til Israel en gang om året. For, som skolen siger:
– Det er toprelevant for unge kristne at besøge Israel!
Forårsholdet, der netop nu er ved at afslutte opholdet på højskolen, var kort før påske en tur i Israel. Og det er allerede besluttet, at storturen til efteråret endnu en gang skal gå til Israel.
Men da strategien jo lyder på, at man besøger Israel en gang om året, kan forårsturen 2008 selvsagt ikke også gå til Israel. Og det kommer den heller ikke til. Det er allerede nu besluttet, at den skal gå til Etiopien.
Etiopien er et land med spændende natur, og eleverne på højskolen vil komme til at møde mennesker fra en anderledes kultur og besøge kirker, der vokser så hurtigt, at vi har svært ved at forstå det.
Annika