Hvem vil du være?

Kan du mærke din krop blive fyldt med adrenalin, når de andre klapper lårene af sig selv over det, du siger? Irriterer det dig, når du bare VIL have folk til at grine af dig, og ingen gør det?

Rolig jeg har løsningen!

Du kan blive komiker med live grinende publikum på www.comedycentral.com! Du kan oprette din helt egen figur og sammensætte dine helt egne sjove sætninger. Sådan næsten..

Det er godt nok ikke helt det samme..

Og selvom det ikke er populært at sige, så vil jeg mene, at man sommetider må lægge en drøm fra sig, se på sig selv med nye øjne og droppe desperados-attituden – som man tit får, når man prøver at være noget, man ikke er.

Ret kludret sætning, men også ret kludret ungdom, ik’?

Masser af tilbud om jobs og uddannelse og rejser og mavedans og ridning og røgdykkerkursus og spansk for begyndere og bunkevis af mensa-invitationer flyver dagligt ind ad vores dørsprække.

Hvad skal man dog vælge?


Artiklen fortsætter efter annoncen:Desværre oplever jeg, at for mange unge søger berømmelse, fordi de tror, at når man har offentlighedens anerkendelse, så er man for alvor lykkedes.
Men kunne vi lytte mere til Gud og mindre til massemedierne, så tror jeg, vi ville opdage, hvor stor værdi alle har uanset profession.

Det er hårdt at gå og vente på at blive anerkendt! Alle har behov for at føle sig værdige og respekterede, men det handler om at genkende den accept og anerkendelse, man i forvejen modtager. Et tak, et smil, et rørt hjerte, et ”elsker dig” og et latterbrøl efter en sjov kommentar rummer meget accept! Sådan vil vi kunne koncentrere os om, hvad vi vil, og hvem vi er, i stedet for at hige efter at blive set.

Men ellers kan du altid gå online og få dine drømme ”næsten” opfyldt…


Artiklen fortsætter efter annoncen: